Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Daniel Vallöf - Glucagon-like peptide-1 and alcohol-mediated behaviors in rodents - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för farmakologi

Opponent: docent Erika Roman, Institutionen för farmaceutisk biovetenskap, Uppsala universitet, Uppsala.

Betygsnämnd: docent Lars Ellegård, docent Anna Söderpalm Gordh, professor Sophie Erhardt.

Disputationsakten hålls på engelska.

Datum: 2019-02-08

Kategorier: Medicin, Forskning