Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Deman Najar - Advanced renal cell carcinoma - The role of orellanine and associated therapeutic challenges - Göteborgs universitet Till startsida

Disputation

Avhandling för medicine doktorsexamen vid Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för fysiologi

Opponent: Professor Mårten Segelmark, Avdelningen för läkemedelsforskning, Institutionen för medicin och hälsa, Linköpings universitet, Linköping.

Betygskommitté: Professor Jörgen Isgaard, docent Rikke Nørgaard, docent Max Levin.

Datum: 2019-01-25

Kategorier: Forskning, Medicin