Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

International Migrants Day: Dialogues in Academia and in Practice - Göteborgs universitet Till startsida

International Migrants Day: Dialogues in Academia and in Practice

Workshop, Utställning, Seminarium

Välkommen till en student-organiserad seminariedag och mässa på Internatonella Migrant-dagen 2018, med fokus på inkludering/exkludering, integration och välbefinnande.

Gain insight on current multidisciplinary discussions from academic and practical perspectives. Make connections with students and student organizations working directly with these issues.

In the morning, there will be seminars with invited guest researchers from Lund University and Linköping University.

The seminars will be followed by a panel discussion including representatives from IM Swedish Development Partner and The Swedish Network of Refugee Support Groups, FARR.

After the panel discussion, there will be an open fair with different (student)organisations presenting their work. The full programme will come shortly.

Complementary "fika" served from 8:30 until 9:00, lunch at 12:00 included for registered participants.

Participation is free, registration is required.

Föreläsare: Anna Bredström, Institute for Research on Migration, Ethnicity and Society, REMESO; Linköpings Universitet
Branka Likic Brboric, Institute for Research on Migration, Ethnicity and Society, REMESO; Linköpings Universitet
Norma Montesino, Socialhögskolan, Lunds Universitet

Datum: 2018-12-18

Tid: 09:00 - 16:00

Kategorier: Populärvetenskap, Språk, Samverkan, Jämlikhet/jämställdhet, Samhällsvetenskap, Tvärvetenskap, Mångfald, Medicin, Latinamerika, Student, Humaniora

Arrangör: CGM

Plats: Annedalseminariet, Seminariegatan 1 A
Sal 514

Sista anmälningsdag: 2018-12-13 kl. 23:59.

Kontaktperson: Centrum för Global Migration

Antal platser: 70 (Varav 62 är bokade)

Boka plats/anmäl dig

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11