Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lunchseminarium: Frihet eller inget kvar att förlora? Om frilansarbete och frihetens paradox - Göteborgs universitet Till startsida

Seminarium

Lunchseminarium på Gothenburg Research Institute. Ta med lunch och lyssna på en forskningspresentation. Det finns möjlighet att värma lunch i anslutning till seminariet.

Vem har inte drömt om att slippa sin chef och istället jobba för sig själv? Att själv bestämma när, var och hur man jobbar?

I debatten framhålls ofta frilansarbete som just ett sätt att uppnå detta. Många politiker, management-gurus, och opinionsbildare talar sig varma för hur vi i framtiden kommer att bryta oss loss från hierarkiernas bojor och istället bli ¿free agents¿, som det kallas i Amerika. Men vad säger forskningen om frilansarbete? Är frilansarbetare friare och lyckligare än vanliga anställda?

Föreläsare: Maria Norbäck, universitetslektor och forskare inom organisation och media.

Datum: 2018-12-18

Kategorier: Ekonomi/juridik

Arrangör: Gothenburg Research Institute

Plats: Gothenburg Research Institute Rum 326, plan 3, Viktoriagatan 13, Göteborg

Sista anmälningsdag: 2018-12-18 kl. 12:00.

Avgift: Free admission

Kontaktperson: Henric Karlsson