Sidansvarig: Webbredaktionen

Sceniskt verk med musikalstudenterna - Göteborgs universitet Till startsida

Sceniskt verk med musikalstudenterna

Föreställning

Möt musikaltvåorna i K+M+R+L - en talpjäs av Mattias Andersson, där studenterna får möjlighet att utveckla sitt skådespeleri på djupet. Regi av Victoria Brattström.

Ges även 13/12 kl 12.15, 14/12 kl 18

Drömsk diskbänksrealism och manisk förortsjargong. Sköra kärleksmöten och A-kassa. Komvux-kurser i tyska, mirakel på Systembolaget och hoppet om att möta guds ansikte på en charterresa. En explosiv berättelse om fyra unga människor i vår tid.

Möt musikaltvåorna i K+M+R+L ¿ en talpjäs av Mattias Andersson som berättar hur det kan kännas när livet inte blivit som man tänkt sig. Att vägvalen dit inte alltid varit ens egna. Men också om att försöka bryta sig loss från apatin och vilja förverkliga sina drömmar om hur livet ska se ut.

Pedagog: Victoria Brattström.

Skaffa biljetter

Datum: 2018-12-12

Kategorier: Teater