Sidansvarig: Webbredaktionen

Dido and Aeneas - Göteborgs universitet Till startsida

Dido and Aeneas

Föreställning

Operastudenterna samarbetar med masterutbildningen i orkesterspel, kompositionsprogrammet och världsmusikstudenterna i en unik ny version av Henry Purcells 1600-talsopera. Purcells musik ramas in av nykomponerade delar skapade av skolans kompositionsstudenter och en av landets stora tonsättare av nutida vokalmusik: Paula af Malmborg Ward. Regi: William Relton. Dirigent: Henrik Schaefer. Musikaliskt ansvarig: Monica Danielson. Språk: Engelska.

Ges även:
14 december kl 18
15 december kl 18

Skaffa biljetter

Datum: 2018-12-11

Kategorier: Opera

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1
Jacobsonteatern A303

Avgift: 150 kr (ordinarie), 100 kr (studenter, elever från 12 år, pensionärer och barn till 12 år)

Kontaktperson: evenemang@hsm.gu.se

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11