Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Forum för scenkonst: Finns barnteater utan en barnpublik? - Göteborgs universitet Till startsida

Forum för scenkonst: Finns barnteater utan en barnpublik?

Seminarium

Vid två tillfällen under hösten utforskar vi vad barnkultur är ur ett vuxen- och barnperspektiv. Vad är ett barn och vad är konst? Hur kan barnens delaktighet utveckla konsten? Kvällens samtal tar sin utgångspunkt i professionell scenkonst som vänder sig till en ung publik, och barns inflytande och delaktighet i konstnärliga processer.

I panelen bl a Yankho Kamwendo, skådespelare Regionteater Väst, Bronja Novak Lindblad, dansare och koreograf Big Wind, Maria Ulriksson, dansare Regionteater Väst.

Moderator: Ida Kaivola, Kulturförvaltningen Göteborgs Stad.

I samarbete med Kulturakademin.

Datum: 2018-11-19

Kategorier: Teater

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1