Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lunchföreläsning: Ungdomar och unga vuxna - utveckling och livsvillkor, - Göteborgs universitet Till startsida

Lunchföreläsning: Ungdomar och unga vuxna - utveckling och livsvillkor,

Föreläsning

Tiden som ungdom och ung vuxen rymmer såväl hopp och framtidsdrömmar som oro och svårigheter. Utifrån den nyutkomna boken ¿Ungdomar och unga vuxna¿ kommer Hwang att beskriva hur tiden som ung har blivit allt längre i takt med samhällets utveckling samt beskriva den relativt nya åldersgruppen som benämns ung vuxen. En viktig utgångspunkt är att man, för att bättre förstå ungdomar, måste veta något om vart de är på väg, och för att bättre förstå unga vuxna hjälper det att veta var de kommer ifrån.

Föreläsare: Philip Hwang, Psykologiska institutionen

Datum: 2018-11-20