Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lunchföreläsning: Åter i arbete efter stress - Göteborgs universitet Till startsida

Lunchföreläsning: Åter i arbete efter stress

Föreläsning

Signalerna är tydliga: sjukskrivningarna och stressen i arbetslivet måste minska och primärvården måste bli bättre på att involvera arbetsgivaren. Föreläsningen handlar om möjligheter och utmaningar när primärvården ska främja återgång i arbete hos patienter med stressrelaterad psykisk ohälsa och om det arbete som sker inom projektet Prima.

Föreläsare: Lisa Björk, ledare för forskningsprojektet PRIMA, kopplat att Insitutionen för sociologi och arbetsvetenskap

Datum: 2018-10-16

Kategorier: Samhällsvetenskap