Utställning Memory Foam

Utställning

Utställning med studenter från universitetets kandidatprogram i fotografi. Vernissage den 18 maj kl 16.00, välkommen!

I utställningen Memory Foam presenterar andraårsstudenter i fotografi på Akademin Valand verk med skilda teman och format som sammantaget speglar fotografiets bredd och aktualitet.

Utställningen berör människans relation till sitt ursprung, sin identitet, miljön och kroppen. Det är frågeställningar som lämnar minnen och spår i oss, avtryck som sedan i skiftande styrka kan överföras till bilder.

Trots varierande tekniker och praktiker som stillbild, text, video, ljud, förloras aldrig fotografiet ur sikte utan förblir centralt.

VERNISSAGE DEN 18/5 16.00 - 19.00

Rasmus Mäkelä
Claudius Dorner
Adele Hyry.

Fler av vårens utställningar och arrangemang med studenter från Göteborgs universitets utbildningar i fri konst, foto, film och litterär gestaltning.

Datum & tid: 2018-05-18 kl 16:00 till 2018-05-21 kl 19:00

Kategorier: Konst