Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ansökningsseminarium

Forskarseminarium

Den 20 januari anordnar WE ett ansökningsseminarium, där forskare som har tänkt att skicka in ansökningar till olika forskningsfinansiärer kopplat till området immigration och arbetsmarknad/arbetsliv kan få möjlighet att presentera och få feedback på ansökningar innan de skickas in till forskningsfinansiärer. Vi tänker att vi avsätter cirka 30 minuter per ansökan.

Vill ni vara med och få diskutera er ansökan fredagen den 20 januari, så vill vi att ni mailar moa.persson@chalmers.se och anmäler ert intresse senast den 15 december.

Vi önskar att ni själva ordnar en kommentator som kan läsa igenom och komma med synpunkter. Tanken är även att vi på måndag eller tisdag samma vecka, skickar ut ansökningarna till alla som önskar delta på seminariet så att alla har möjlighet att läsa igenom och komma med kommentarer och input.

Ansökningsseminariet kommer att äga rum i konferensrummet på GMV, Aschebergsgatan 44, 3 våningen.

Datum: 2017-01-20

Tid: 09:00 - 12:00

Kategorier: Samhällsvetenskap

Arrangör: WE: Work and Employment Research Centre

Plats: GMV, Aschebergsgatan 44, 3:e våningen

Kontaktperson: Moa Persson

Telefon: 0729 812584

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?