Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

(INSTÄLLT) Mats Andrén: Kärnavfallshantering: legitimitet och ansvar - Göteborgs universitet Till startsida

(INSTÄLLT) Mats Andrén: Kärnavfallshantering: legitimitet och ansvar

Högre seminarium

NYUTKOMMET: Mats Andrén presenterar sin nyutkomna bok om Kärnavfallshantering: legitimitet och ansvar. Alla är varmt välkomna!SEMINARIET ÄR INSTÄLLT!

I Mats Andréns nyutkomna bok Nuclear Waste Management and Legitimacy: Nihilism and Responsibility anläggs begreppshistoriska och etiska perspektiv på kärnavfallshanteringen. Frågorna ställs både idéhistoriskt och med utgångspunkt i den aktuella problematiken. Fokus ligger på hur kärnavfallshanteringen utmanar gängse föreställningar om legitimitet och ansvar. Speciell omsorg ägnas åt att analysera den så kallade djupförvarslösningen som planeras i bland annat Sverige.

Datum: 2013-02-20

Kategorier: Humaniora