Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

After work: #MeToo - vad gör vi nu? - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

After work: #MeToo - vad gör vi nu?

Debatt

Enligt undersökningar tror de allra flesta, både kvinnor och män, att #MeToo-uppropen kommer att leda till samhällsförändringar. Frågan är bara vad som händer nu.

Enligt undersökningar tror de allra flesta, både kvinnor och män, att #MeToo-uppropen kommer att leda till samhällsförändringar. Frågan är bara vad som händer nu.

Kraften i #MeToo, där kvinnor kollektivt vittnat om trakasserier och övergrepp, är större i Sverige än någon kunnat ana. Enligt undersökningar tror de allra flesta, både kvinnor och män, att uppropen kommer att leda till samhällsförändringar. Frågan är vad som händer nu. Vad gör vi med det vi vet?

After worken är en del av Vetenskapsfestivalen och arrangeras i samarbete mellan Folkuniversitetet och Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.


ÅLDERSGRÄNS
18 år

OBS! Begränsat antal platser. Ingen föranmälan.

Med resvervation för ändringar.

Föreläsare: Lena Martinsson, professor i genusvetenskap, Göteborgs universitet Ninni Carlsson, universitetslektor, Institutionen för socialt arbete, Göteborgs universitet Emma Engdahl, docent i sociologi, Göteborgs universitet MODERATOR Torgny Nordin, journalist och författare

Datum: 2018-04-20

Tid: 17:30 - 19:00

Kategorier: Samhällsvetenskap

Plats: Restaurang HAK, Scandic Europa

Kontaktperson: Lars-Olof Karlsson

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?