Sidansvarig: Webbredaktionen

Inre och yttre rum - Göteborgs universitet Till startsida

Inre och yttre rum

Konsert

Anders Hagberg är universitetslektor i improvisationsmusik. Här presenterar han ett konstnärligt utvecklingsprojekt som utgår från modal improvisation med perspektiven arabisk maqam, indisk raga och nordisk jazz/folkmusik.

Välkommen till en gestaltande presentation med blåsare som genom sin andning i instrumenten skapar klanger som omsluter lyssnarna i en expressiv och meditativ tonal värld. Under konserten får publiken även uppleva klanger från den nu rivna gasklockan. Med Henrik Büller, Gustav Davidsson, August Eriksson, Anders Hagberg, Zofka Kasparová, Olle Niklasson, Per Westlin.

Datum: 2018-03-12

Kategorier: Musik

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1