Till sidans topp

Sidansvarig: Frågor om det nya coronaviruset
Sidan uppdaterades: 2020-04-03 14:23

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Göteborgs universitet och covid-19 - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Göteborgs universitet och covid-19

Göteborgs universitet bidrar till att bromsa smittspridningen av det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. Det innebär inte att universitetet stänger, utan att universitetet har ställt om till distansstudier och tillfälligt hemarbete. Undervisning, forskning, samverkan och administration fortgår så långt det är möjligt.

Övergången till tillfälligt hemarbete och distansstudier påverkar möjligheten att besöka universitetets olika servicefunktioner. Servicecenter finns tillgängliga som vanligt på e-post och telefon, men har enbart Servicecenter Vasa öppet för besök. Universitetsbiblioteket har förstärkt sin distansservice, men har stängt studiemiljöer och begränsat öppettider. Studievägledning finns tillgänglig som vanligt via telefon, e-post och distansmöten. För studenter och medarbetare är tillgången till vissa lokaler begränsad, se information i Studentportalen respektive Medarbetarportalen.

Inför höstterminen 2020

Övergången till distansstudier är tillfällig och gäller tillsvidare. Det finns inga planer på att ställa in höstterminen. I dagsläget går det inte att säga något om hur länge universitetet kommer bedriva alla studier på distans.

International student admitted to the autumn semester? Admitted students: COVID-19 information

Sidansvarig: Frågor om det nya coronaviruset|Sidan uppdaterades: 2020-04-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/coronaviruset/
Utskriftsdatum: 2020-04-06