Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2018-01-12 10:25

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Disputationer och avhandlingar - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida

Disputationer och avhandlingar

Här finns en lista över kommande disputationer vid Göteborgs universitet. Information om kommande disputationer finns också i Universitetsbibliotekets databas för doktorsavhandlingar.

Databas för doktorsavhandlingar

Du kan också söka efter aktuella doktorsavhandlingar i universitetsbibliotekets databas för doktorsavhandlingar. I databasen finns publicerade doktorsavhandlingar vid Göteborgs högskola/Göteborgs universitet från 1902 och framåt. Databasen innehåller också information om kommande disputationer.

Universitetsbibliotekets databas över doktorsavhandlingar

Kommande disputationer

2018-08-24 : Evaluating benefits and harms of screening - the streetlight effect?

Johansson, Minna
Evaluating benefits and harms of screening - the streetlight effect?
Fredagen den 24 augusti 2018, kl 13, Hörsal Arvid Carlsson, Academicum, Medicinaregatan 3

[Göteborgs universitet]

Böcker