Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2018-01-11 10:19

Tipsa en vän

Aktuellt - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida

Bild på person som håller tal.

Här hittar du senaste nytt från Göteborgs universitet. Nyheter, aktuella stipendier, evenemang, öppna föreläsningar, disputationer, föreställningar, konserter och konferenser.

• Avspärrningarna hävda efter misstänkt bomb

[2018-12-18] Avspärrningarna runt Nationella sekretariatet för genusforskning är nu helt hävda och samtliga medarbetare kan återvända till sina arbetsplatser.

• Julen i svensk litteratur - inte så värst idyllisk

[2018-12-18] En pappa som funderar på att ta livet av sig och en besviken Selma Lagerlöf. När julen beskrivs i svensk litteratur är det inte alltid så muntert.

• HDK medverkar i en unik samverkansplattform för trätillverkning

[2018-12-18] EU, genom Tillväxtverket, har beviljat sju miljoner kronor i stöd till projektet Trämanufaktur ¿ tillverka i trä. Även Västra Götalands regionutvecklingsnämnd bidrar med dryga 7 miljoner. Det innebär en total satsning på 19 miljoner kronor för att skapa en testmiljö och ett utvecklingscentrum för industriell trätillverkning i Västra Götaland.