Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Theresa Westgård

Programsamordnare

Sektionen för hälsa och
rehabilitering
Telefon
Besöksadress
Arvid Wallgrens backe, Hus 1 och 2
41346 Göteborg
Postadress
Box 455
40530 Göteborg

Om Theresa Westgård

Jag är anställd som programsamordnare i arbetsterapi vid Institutionen för Hälsa och Rehabilitering, Institutet för Neurovetenskap och Fysiologi vid Sahlgrenska akademin. Detta innebär undervisning och kursansvar i arbetsterapiprogrammet.

Jag är också medlem i FRESH (FRail Elderly Support ResearcH Group) som är en del av AgeCap - Center for aging and health https //agecap.gu.se/. Dessutom är jag styrelseledamot i AgeCap som Greenhouse representant, som är en forskargrupp för doktorander och juniorforskare inom AgeCap.

Min forskning fokuserar på sköra äldre människor, personcentrerad vård och deras förmåga att fatta beslut och delta i sin hälso- och sjukvård för att uppnå dagliga aktiviteter som är viktiga för dem. År 2020 försvarade jag framgångsrikt min doktorsavhandling "Comprehending the Comprehensive Geriatric Assessment: Feasibility, outcomes and experiences of frail older people". Sedan dess har jag flera roller som delas mellan min åldrandeforskning och undervisning inom arbetsterapi.