Riksbankens Jubileumsfond stöttar CARe ethics symposium

Symposiet Ethics and Value Challenges in Antibiotic Resistance Management, Policy and Research, som arrangeras av Göteborgs universitet i november 2017 får stöd av Riksbankens Jubileumsfond.

Riksbankens Jubileumsfond, en av Sveriges ledande finansiärer av humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning, har beslutat att stödja symposiet Ethics and Value Challenges in Antibiotic Resistance Management, Policy and Research.

Symposiet äger rum i Göteborg den 15-16 november 2017 och arrangeras av institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori i samarbete med Centrum för antibiotikaresistensforskning, CARe.

Under dessa dagar medverkar internationellt ledande forskare som i sitt arbete fokuserar på att hantera den globala utmaning som antibiotikaresistens utgör.

Mer information på engelska

Läs mer om Centrum för antibiotikaresistensforskning, CARe.