Ny mentorskoordinator sökes

Mentorsverksamheten på FLoV – institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori – söker en eller två nya mentorskoordinatorer med start våren 2018.

En mentorskoordinator är ansvarig för att styra mentorsverksamheten på institutionen. Detta innebär ansvar för

• att rekrytera mentorer och adepter
  • att organisera verksamhetens utbildningsdagar
  • diplomering av mentorer
  • återkoppling gentemot institutionen och inom verksamheten och dylikt

Att ha varit mentorskoordinator är en god merit för ett CV. Ersättning utgår per arbetad timme i överenskommelse med institutionen.

Vi ser helst att du som söker:

• är behörig mentor (dvs har läst 60 HP i ett av FLoVs utlärda ämnen) – och får med fördel vara eller ha varit mentor tidigare
  • kan vara verksam under en längre tid – mer än en termin är ett krav, men längre tid än så är ett plus
  • känner till hur mentorsverksamheten fungerar
  • är driven och engagerad i att fortsätta utveckla och förbättra mentorsverksamheten.

Skicka ett personligt brev där du skriver varför du är intresserad av positionen och bifoga meritförteckning (exempelvis kort CV eller något annat dokument du bedömer vara likvärdigt relevant) till mentor@flov.gu.se. Vi ordnar sedan en introduktionsträff för den/de som antagits. Tidpunkt enligt överenskommelse.
Frågor om uppdraget hänvisas till nuvarande koordinatorer Alice Nordmark och Gabriel Nyberg via mentor@flov.gu.se

Sista ansökningsdatum: 29 januari
Tillsättning av tjänst sker löpande efter ansökningsdatumet.

Läs om Mentorsverksamhet vid Humanistiska fakulteten. Där finns även en verksamhetsplan med beskrivning av koordinatorns roll.