Högtidlig examenshögtid

vid en högtidlig examenshögtid i Margareta Huitfeldts auditorium.

Daniel Arvidsson bjöd på stämningsfull pianomusik.

Den 1 juni firades institutionen för kost- och idrottsvetenskaps (IKI:s) studenter som tagit examen vid en högtidlig examenshögtid.

Våren 2018 tog omkring 100 nyutexaminerade kandidat- och lärarstudenter, emot diplom på IKI:s examenshögtid i Margareta Huitfeldts auditorium.

Claes Bergman, tidigare prefekt vid IKI, höll ett uppskattat högtidstal.Programmet inleddes med en välkomsthälsning av proprefekt Peter Korp. Claes Bergman, tidigare prefekt vid IKI, höll ett uppskattat högtidstal till examensstudenterna. Daniel Arvidsson bjöd på stämningsfull pianomusik.

Tilldelades stipendium

Ayla Nazemi tilldelades Kost & Närings kostvetarstipendium 2018.I samband med examen tilldelades Ayla Nazemi Kost & Närings kostvetarstipendium 2018. Stipendiet delas sedan 2012 årligen ut till tre avgångsstudenter som utmärkt sig på ett positivt sätt genom: "Engagemang och driv rörande utbildningen och dess innehåll samt för goda ämneskunskaper och ett kritiskt, reflekterande förhållningssätt".