Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

GPCC medverkar i SVID webbinarium: Att införa personcentrerad vård på ett systematiskt sätt

Publicerad

GPCC medverkar i SVID webbinarium: Att införa personcentrerad vård på ett systematiskt sätt

SVID Webbinarium: Centrum för personcentrerad vård vid Göteborgs universitet (GPCC) utgör en referenspunkt för forskning, utveckling och innovation av framtidens hälso- och sjukvård både nationellt och internationellt.

SVID Webbinarium: GPCC har i ett samarbete med Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra, Västra Götalandsregionen, IBM, Astra Zeneca och Doberman erhållit en initial finansiering från den statliga innovationsmyndigheten VINNOVA på 3 miljoner kronor under 2012-2013 för att utveckla referensavdelningar för personcentrerad vård. Referensavdelningarna utgör en testbädd för nya vårdformer, e-hälsolösningar, tjänster och utbildningar. Syftet är att arbeta mer humant och effektivt där patienten är en partner - aktiv och involverad i sin egen vård.

Läs mer & anmäl er på: http://www.svid.se/sv/Design-o-Halsa/Webbinarier-Design-for-battre-halsa/2011-Att-systematiskt-infora-personcentrerad-vard/

Föreläsare:
Jerzy Kaczynski är överläkare/docent och sektionschef på avdelning 352 A vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra i Göteborg, en av de två referensavdelningarna som nu utvecklas för personcentrerad vård.

Datum:
2013-11-20 (Kan även ses i efterhand via denna länk)

Tid:
12:00 - 13:00

Kategorier:
Vårdvetenskap

Arrangör:
SVID Stiftelsen Svensk Industridesign

Plats:
Internet

Evenemangslänk:
Läs mer om Att införa personcentrerad vård på ett systematiskt sätt

Kontaktperson:
Jonas Gumbel, Programansvarig Hälsa, SVID