Bild
Ett samtal med en terapeut
Foto: Pexels
Länkstig

Funderat på att testa terapi?

Publicerad

Psykologiska institutionen har en psykoterapimottagning och vi tar nu emot anmälningar för terapi under hösten 2023. Just nu söker vi dig som är intresserad av psykodynamisk terapi (PDT). Kostnaden är 200 kr/gång.

Psykodynamisk terapi passar dig som har en önskan att förstå och reflektera kring dina problem, dig själv och de sammanhang som du befinner dig i, nu och bakåt i tiden, med sikte på framtiden. Psykologiska institutionen har en psykoterapimottagning och vi tar nu emot anmälningar för terapi under hösten 2023. Just nu söker vi dig som är intresserad av psykodynamisk terapi (PDT). Kostnaden är 200 kr/gång.

Terapeuterna

På Psykologiska institutionens psykoterapimottagning utförs behandlingen av studenter på psykolog- och psykoterapeutprogrammen. Psykoterapeutstudenterna är psykologer, socionomer eller läkare med specialistkompetens inom psykiatri, som vidareutbildar sig till psykoterapeuter. Under hela behandlingen har samtliga studenter handledning av en erfaren legitimerad psykolog eller psykoterapeut.

Vi söker patienter till höstterminen 2023

Vi söker dig som vill reflektera, försöka förstå orsaken till eventuella problem, din livssituation och dina erfarenheter.

Välkommen att göra intresseanmälan!

Mer information om hur du går tillväga för att anmäla dig samt om mottagningen hittar du på psykoterapimottagningens hemsida