Forskningsamanuenser vid GPCC

Vi anställer två forskningsamanuenstjänster under hösten 2012 för arbete i två projekt inom GPCC. Syftet är att väcka intresse för forskning och att kunna rekrytera studenter till fortsatt forskning efter examen. Vi har fått 12 ansökningar och kommer att välja två som matchas mot de projekt som anmäler intresse.De studenter som har skickat in ansökan går alla grundläggande utbildningar inom GU, huvudsakligen inom SA´s olika program.

Tjänsterna är på 20 % och anställningen gäller 1/8-31/12 inklusive semester. Arbetstider och arbetsuppgifter efter överenskommelse, med hänsyn till studenternas studier och arbetsuppgifterna i det aktuella projektet. Amanuensens arbetsuppgifter kan variera och bestå av tex. inmatning av data, litteratursammanställningar, intervjuer etc. Amanuensen skall handledas av en forskare under anställningen.

Till forskare:

Ni som är intresserade av att ta hand om och använda er av en av amanuenserna, skriv några rader om vad ert projekt handlar om och vad ni har behov av att få hjälp med så att vi kan matcha student och forskningsprojekt med varandra. Anmälan görs till Irma Lindström, utbildningskoordinator GPCC.

Till studenter:

Tyvärr blev annonseringstiden lite kort. Ni som är intresserade men har missat den här omgången får gärna hålla ett öga på hemsidan under hösten och anmäla er nästa gång!