FLoV-forskare gäst-redaktörer på Public Health Ethics

Christian Munthe och Karl Persson redigerar specialnummer av Public Health Ethics om etik- och policy-aspekter av hur ny media påverkar barn och ungas hälsa.

FLoV-forskarna Christian Munthe och Karl Persson är gäst-redaktörer för ett just annonserat specialnummer av den av Oxford University Press utgivna tidskriften Public Health Ethics.

Temat för numret är "New Media and Risky Behavior of Children and Young People: Ethics and Policy Implications". Sista dag för att sända in bidrag är den 1 januari, 2013. Läs mer här. Uppdraget är ett resultat av forskningsprojektet Alcopop-TV Culture, vilket tidigare uppmärksammats i svensk och internationell media och som för närvarande slutrapporteras till uppdragsgivaren Europa Kommissionen.