Hoppa till huvudinnehåll
Länkstig

Fira med GPCC nästa år på jubileumskonferens!

GPCC fyrverkeriVarmt välkomna att fira GPCCs 10-årsjubileum 6-7 feb 2020 i Göteborg. Temat är; Tillsammans för en bättre hälso- och sjukvård.

Vår ambition är att konferensprogrammet ska erbjuda en festbuffé av kunskap och erfarenhet med utgångspunkt i GPCCs hittills 10-åriga verksamhet. För att dagens och morgondagens hälso- och sjukvård samt omsorg ska bedrivas effektivt och med god kvalitet krävs en mångfald av perspektiv och idéer där den gemensamma nämnaren heter personcentrering. Syftet med konferensen är att belysa det aktuella kunskapsläget och behovet av verksamhets- och kunskapsutveckling, presentera resultat, uppmuntra interprofessionella nätverk och inspirera till vägar framåt.

Ta del av föreläsningar och workshops och ta tillfället i akt att träffa nationella och internationella experter på personcentrerad vård. Guidar oss genom dessa två dagar gör moderator Mikaela Javinger som bland annat är föreläsare och skribent med patienterfarenhet samt medlem i GPCCs personråd för patienter och närstående.

Key note speakers, preliminärt program med mera finns tillgängligt på gpcc.gu.se/jubileumskonferens.

Vecka 35 öppnar vi för anmälan och posterabstracts. Vi välkomnar abstracts där personcentrering ur en mångfald av perspektiv presenteras, vi uppmanar därför patienter och närstående, forskare, hälso-, sjukvårds- och omsorgsverksamheter, näringsliv, myndigheter med flera att bidra.

Väl mött i Göteborg den 6-7 februari 2020!
Inger Ekman, seniorprofessor GPCC och Joakim Öhlén, professor, Centrumföreståndare, GPCC

FOTO: Erik Betshammar