Adrian Parker fick kårens pedagogiska pris

Publicerad

Göta studentkårs pedagogiska pris 2014 delades ut i Kafé Haga den 26/5 under högtidliga former. Det är studenterna som nominerar lärare till det pedagogiska priset och i år inkom totalt 51 nomineringar fördelade över 32 personer, vilket visar att det finns många duktiga pedagoger inom fakulteten.

Kåren delar ut ett pris per institution och på Psykologiska instituionen gick priset till Adrian Parker med motiveringen:

Adrian är en trygg klippa i huset, som alltid finns där och gör det lilla extra för studenterna. Han brinner verkligen för den akademiska psykologins alla aspekter. Nästan alltid tar han sig tid att stanna kvar en stund till, är personlig och bjuder på spännande boktips. Han har lärt hundratals studenter på fristående psykologikurser att inte väja för kontroversiella ämnen - utan istället lita på vetenskapliga noggrannhet som tillåter en att fortsätta följa nyfikenheten och våga fullfölja sina fördjupningar.

På institutionen hade även följande lärare nominerats:
Cecilia Bergstad Jakobsson
Lars Göran Wallgren
Billy Larsson
Unni Bonnedal
Anders Wellsmo

Även om det bara delas ut ett pris per institution bör alla nominerade känna sig som vinnare då varje nominering är ett bevis på en extraordinär insats!

Läs om övriga vinnare på Kårens webbplats