Till sidans topp

Sidansvarig: Mötesservice
Sidan uppdaterades: 2015-11-12 10:22

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Teknisk service - Konferenscentrum Wallenberg - Mötesservice, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Teknik vid konferenser

På Konferenscentrum Wallenberg erbjuder vi service med såväl konventionell lokalbunden konferensteknik – ljud, ljus och projektionsmedia – som med videokonferensteknik och datakommunikation. Allt i ändamålsenligt utrustade lokaler.

Vi hjälper er med dokumentation av konferensen med stillbilder och/eller videoinspelning. Om önskemål finns redigerar vi även inspelat videomaterial.

Om ni är i behov av förproducerade reportage och intervjuer att sända under konferensen, kan vi hjälpa till med hela arbetet från idé till färdig produktion.

Vi sänder videokonferenser över Internet med streamingteknik och har möjlighet att länka konferenser och seminarier både inom och utom universitetet.

Om så önskas kan vi även bistå med teknisk kompetens utanför de lokaler som vi själva ansvarar för. Kontakta oss för mer information.

Kontakt

Konferensteknik

Kontaktinformation

Mötesservice

Box 100, SE 405 30 Göteborg

Telefon:
031-786 5959

Sidansvarig: Mötesservice|Sidan uppdaterades: 2015-11-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?