Göteborgs universitet
Bild
Prisutdelning för eco-actions.

Prisutdelning

Under våren 2021 kommer en prisutdelning att hållas, där alla elever har chans att visa upp sitt engagemang och sina Eco actions de gjort under året.

Dela din Eco action och delta i vår prisutdelning

Under våren 2021 kommer en prisutdelning att hållas, där alla elever har chans att visa upp sitt engagemang och sina Eco action de gjort under året.

Det planeras för ett halvdagsevenemang med korta inspirationsföreläsningar med ”eco-aktivister”, havs-och miljöforskare och politiker. Här kommer även de mest innovativa, roliga och välgjorda ”Eco actions” att uppmärksammas lite extra och tilldelas pris.

Det kommer att tilldelas pris i flera olika kategorier, såsom ”bästa film”, ”bästa foto”, ”bästa text”, ”bästa event”.  Vinnarna utses med hjälp av de forskare och samarbetspartners som ingår i Ocean Blues.  

Så här gör ni för att skicka in sin eco action

Ni mailar in ert bidrag till malin.rosengren@gu.se

Vill ni skicka med en högupplöst film eller bild? Ladda upp den på valfri molndelningstjänst och skicka en länk via mailet. Skicka även med en kort beskrivning av er Eco action som innehåller följande information:

  1. En kort textbeskrivning om idén och syftet bakom er Eco action (max 1 A4).
  2. Deltagare med namn, klass och skola.
  3. Kontaktuppgifter till deltagare och/eller lärare.
  4. Skriv i mailet om vi får tillåtelse att publicera er Eco action med namn och klass alternativt anonymt. Vi publicerar inget utan tillåtelse.