Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

The effect of nonnutritiv… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The effect of nonnutritive fillers on the digestibility of a manufactured s diet

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare M. E. Vandepeer
P. W. Hone
Jonathan N. Havenhand
R. J. Van Barneveld
Publicerad i Journal Of Shellfish Research
Volym 21
Nummer/häfte 2
Sidor 793-798
Publiceringsår 2002
Publicerad vid Institutionen för marin ekologi
Sidor 793-798
Språk en
Länkar <Go to ISI>://000180576400052
Ämnesord abalone, digestibility, kaolin, bentonite, sand, diatomaceous earth, Nonstarch polysaccharides, broiler-chickens, viscosity, wheat, haliotis, algae
Ämneskategorier Biologiska vetenskaper, Ekologi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?