Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

The food culture and cera… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The food culture and ceramic design in Sweden

Artikel i övriga tidskrifter
Författare Kim Jeoung-Ah
Publicerad i The ceramic art monthly
Nummer/häfte April
Sidor 22-23
ISSN 1228-0755
Publiceringsår 2001
Publicerad vid Högskolan för design och konsthantverk
Sidor 22-23
Språk en
Ämneskategorier Historia och arkeologi, Konst, Etnologi, Estetik
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?