Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Early introduction of sol… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Early introduction of solids into infants’ diets may reduce the risk of food allergy development

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Anna Hicke-Roberts
Göran Wennergren
Bill Hesselmar
Publicerad i BMC Pediatrics
Volym 20
Nummer/häfte 1
ISSN 1471-2431
Publiceringsår 2020
Publicerad vid Institutionen för kliniska vetenskaper, Avdelningen för pediatrik
Språk en
Länkar https://doi.org/10.1186/s12887-020-...
Ämneskategorier Epidemiologi, Lungmedicin och allergi, Pediatrik
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?