Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

A trout (Oncorhynchus myk… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

A trout (Oncorhynchus mykiss) perfusion model approach to elucidate the role of blood removal for lipid oxidation and colour changes in ice-stored fish muscle

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare H. Harrysson
Birgitta Swolin
Michael Axelsson
I. Undeland
Publicerad i International Journal of Food Science and Technology
Sidor 10
ISSN 0950-5423
Publiceringsår 2019
Publicerad vid Institutionen för biologi och miljövetenskap
Institutionen för biomedicin, avdelningen för medicinsk kemi och cellbiologi
Sidor 10
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1111/ijfs.14497
Ämnesord Bleeding, blood, fish, haem, haemoglobin, lipid oxidation, perfusion, rancidity, herring clupea-harengus, hemoglobin-mediated oxidation, biological, samples, rainbow-trout, press juice, protein, mince, lipoxygenase, myoglobin, fillets, Food Science & Technology
Ämneskategorier Biomedicinsk laboratorievetenskap/teknologi

Sammanfattning

Whole body saline-perfused rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) was ice-stored for 4 weeks and

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?