Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Carotenoids and alkylreso… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Carotenoids and alkylresorcinols as objective biomarkers of diet quality when assessing the validity of a web-based food record tool and a food frequency questionnaire in a middle-aged population

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Sanna Nybacka
Anna-Karin Lindroos
Elisabet Wirfält
Per Leandersson
Rikard Landberg
Ulrika Ericson
Ingrid Larsson
Ewa Warensjö Lemming
Göran Bergström
Bo Hedblad
Marju Orho-Melander
Olle Melander
Anna Winkvist
Helene Berteus Forslund
Publicerad i BMC Nutrition
Volym 2
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för medicin
Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Språk en
Länkar https://doi.org/10.1186/s40795-016-...
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?