Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Erratum to: MARTINI bead … - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Erratum to: MARTINI bead form factors for the analysis of time-resolved X-ray scattering of proteins (J. Appl. Cryst., (2014), 47, (1190–1198), 10.1107/S1600576714009959)

Inledande text i tidskrift
Författare Stephan Niebling
Alexander Björling
Sebastian Westenhoff
Publicerad i Journal of Applied Crystallography
Volym 51
Sidor 968
ISSN 00218-898
Publiceringsår 2018
Publicerad vid Institutionen för kemi och molekylärbiologi
Sidor 968
Språk en
Ämnesord coarse-graining, MARTINI, protein structure refinement, proteins, small-angle X-ray scattering (SAXS), structural dynamics, wide-angle X-ray scattering (WAXS), X-ray solution scattering
Ämneskategorier Kemi

Sammanfattning

© Niebling, Björling and Westenhoff 2018 There is a typographical error in Table 1 of the article by Niebling et al. (2014). The right entry for the second line should be ARG BB 2 2 1 1 0 10.69 instead of ALA BB 3 5 1 1 0 10.69. The authors thank Darren Hsu for pointing out this error.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?