Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

The tourists’ gastronomic… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

The tourists’ gastronomic experience: an embodied and spatial approach

Kapitel i bok
Författare Sandhiya Goolaup
Cecilia Solér
Robin Nunkoo
Publicerad i The Routledge Handbook of Gastronomic Tourism
ISBN 978-1-138-55155-8
Förlag Routledge
Förlagsort New York
Publiceringsår 2019
Publicerad vid Företagsekonomiska institutionen
Gothenburg Research Institute (GRI)
Centre for Business in Society
Företagsekonomiska institutionen, Marknadsföring
Centrum för turism
Språk en
Ämneskategorier Företagsekonomi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?