Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Eat’em or not? Insects as a Culinary Delicacy

Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)
Författare Karin Wendin
Maud Langton
Cecilia Norman
Sarah Forsberg
Fredrik Davidsson
Åsa Josell
Mia Prim
Johan Berg
Publicerad i 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences Proceedings. Copenhagen, Denmark.
Publiceringsår 2017
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Språk en
Länkar hkr.diva-portal.org/smash/get/diva2...
www.capfoods.aau.dk/iccas17/
Ämnesord Insects, Food, Consumer, Acceptance, Neophobia
Ämneskategorier Livsmedelsvetenskap, Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?