Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Bayesian analysis of non-… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Bayesian analysis of non-thermal structural changes induced by terahertz radiation in protein crystals

Paper i proceeding
Författare Gergely Katona
Ida Lundholm
H. Rodilla
Maria-Jose Garcia-Bonete
Annette Duelli
Weixiao Yuan Wahlgren
G. Bourenkov
J. Vukusic
R. Friedman
T. Schneider
J. Stake
Publicerad i 41st International Conference on Infrared, Millimeter, and Terahertz Waves (IRMMW-THz). SEP 25-30, 2016 .Copenhagen, Denmark.
ISBN 978-1-4673-8485-8
ISSN 2162-2027
Förlag IEEE
Förlagsort New York
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kemi och molekylärbiologi
Språk en
Ämneskategorier Fysik

Sammanfattning

We have periodically (25ms on - 25ms off) illuminated lysozyme crystals with 0.4 THz radiation and simultaneously monitored their X-ray diffraction intensity in order to study non-thermal structural changes in the protein. In this work we analyze the X-ray scaled and unmerged diffraction intensity observations using a multivariate Bayesian model in order to improve the accuracy of the intensity estimates. The diffraction intensity pairs of the illuminated and non-illuminated state show a predominantly positive correlation. The correlation decreases with increasing resolution suggesting that finer slicing and faster sampling of the rocking curve may further improve the accuracy and effect size of structure factor amplitude differences, making the interpretation of structural changes more straightforward. The improved analysis retains the most important structural features described previously (in helix 3) and provide addition details about the B-factor changes close to the substrate binding site.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?