Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Fat intake and breast mil… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fat intake and breast milk fatty acid composition in farming and nonfarming women and allergy development in the offspring.

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Karin Jonsson
Malin Barman
Sara Moberg
Agneta Sjöberg
Hilde Kristin Brekke
Bill Hesselmar
Susanne Johansen
Agnes E Wold
Ann-Sofie Sandberg
Publicerad i Pediatric research
Volym 79
Sidor 114–123
ISSN 1530-0447
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kliniska vetenskaper, Avdelningen för pediatrik
Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Institutionen för biomedicin, avdelningen för infektionssjukdomar
Sidor 114–123
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1038/pr.2015.187
Ämneskategorier Pediatrik, Näringslära

Sammanfattning

Children growing up on small family farms are at much lower risk of developing allergy than other children. We hypothesized that low intake of margarine and polyunsaturated fats among farming families could contribute to this protection.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?