Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Open Educational Resource… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Open Educational Resources in Animal Ethics and Food Ethics.

Paper i proceeding
Författare Anne Algers
Berner Lindström
Publicerad i EADTU Annual Conference: Universities and regional development in an open knowledge society; sharing innovation and knowledge in European universities
ISBN 978-90-79730-09-4
Förlag EADTU, Heerlen
Förlagsort Eskisehir, Turkey, 3-4 November, 2011
Publiceringsår 2011
Publicerad vid Linnécentret for forskning om lärande (LinCS)
Institutionen för tillämpad informationsteknologi (GU)
Språk en
Ämneskategorier Utbildningsvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?