Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Effects of massaging on h… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Effects of massaging on hardness, rheological properties, and structure of four wild boar muscles of different fibre type content and age

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare J. Zochowska-Kujawska
K. Lachowicz
M. Sobczak
L. Gajowiecki
M. Kotowicz
A. Zych
Dagmara Medrala
Publicerad i Meat Science
Volym 75
Nummer/häfte 4
Sidor 595-602
ISSN 0309-1740
Publiceringsår 2007
Publicerad vid Institutionen för cell- och molekylärbiologi
Sidor 595-602
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.0...
Ämnesord bovine muscle, beef muscles, connective-tissue, cured products, meat quality, growth-rate, pigs, texture, time, ham
Ämneskategorier Livsmedelsvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?