Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Changes in Food Provision… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Changes in Food Provision in Russian Households Since Perestroyka

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Karin M. Ekström
Helena Shanahan
M Potapova
Marianne Pipping Ekström
Publicerad i International Journal of Consumer Studies
Volym Volume 27, 2003
Nummer/häfte Issue 4
Sidor 294-301
ISSN 1470-6423
Publiceringsår 2003
Publicerad vid Institutionen för hushållsvetenskap
Centrum för konsumentvetenskap (CFK)
Sidor 294-301
Språk en
Ämnesord konsumtion
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap, Företagsekonomi
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?