Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Environmental informatio… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Environmental information in the food supply system. FOI, Stockholm

Rapport
Författare Christian Fuentes
Annika Carlsson-Kanyama
Anders Biel
Kerstin Bergström
Gunne Grankvist
Charlotte Lagerberg-Fogelberg
Helena Shanahan
Cecilia Solér
Förlag Fuentes C. & Carlsson-Kanyama A
Förlagsort Stockholm
Publiceringsår 2006
Publicerad vid Institutionen för hushållsvetenskap
Företagsekonomiska institutionen
Psykologiska institutionen
Centrum för konsumtionsvetenskap (CFK)
Statsvetenskapliga institutionen
Språk en
Ämnesord Food system, environmental information, food service institutions
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap, Övrig annan samhällsvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?