Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Exploring the perceptions… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Exploring the perceptions and use of environmental information in the food system

Kapitel i bok
Författare Gunne Grankvist
Kerstin Bergström
Christian Fuentes
Helena Shanahan
Cecilia Solér
Publicerad i Environmental information in the food supply system
Sidor 31-53
Förlag FOI
Förlagsort Stockholm
Publiceringsår 2006
Publicerad vid Institutionen för mat, hälsa och miljö
Företagsekonomiska institutionen, Marknadsföring
Sidor 31-53
Språk en
Länkar www.mhm.gu.se/Forskning/Publikation...
Ämnesord Food system, environmental information, food service institutions
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?