Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Taste and art… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Taste and art

Paper i proceeding
Författare David Beech
Publicerad i PERSISTENCE OF TASTE: ART, MUSEUMS AND EVERYDAY LIFE AFTER BOURDIEU Edited by:Quinn, M; Beech, D; Lehnert, M; Tulloch, C; Wilson, S
ISBN 978-1-315-61729-9
Publiceringsår 2018
Publicerad vid Akademin Valand
Språk en
Ämneskategorier Konstvetenskap, Sociologi (exklusive socialt arbete, socialpsykologi och socialantropologi)
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?