Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Poor dietary quality is a… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Poor dietary quality is associated with increased inflammation in Swedish patients with rheumatoid arthritis

Artikel i vetenskaplig tidskrift
Författare Linnea Bärebring
Anna Winkvist
Inger Gjertsson
Helen Lindqvist
Publicerad i Nutrients
Volym 10
Nummer/häfte 10
Publiceringsår 2018
Publicerad vid Institutionen för medicin, avdelningen för reumatologi och inflammationsforskning
Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition
Språk en
Länkar dx.doi.org/10.3390/nu10101535
Ämneskategorier Näringslära
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?