Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Solokonserter, konstnärli… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Solokonserter, konstnärlig forskning.

Konstnärligt arbete
Författare Anders Hagberg
Publicerad i Konserter 30/3, 26/6, 14/10 – 2017 Presentation 30/3, NoCom 6/9. * Chrisfestivalen- Kjöllefjord, Norge * GIBCA extended (Gothenburg International Bienal of Contemporary Art) Stone Zone, Hällevadsholm * Villa San Michele, Capri för inbjudna forskare och konstnärer i olika discipliner * Nordisk Joint master conference (Medverkande studenter och lärare från HSM, Norges musikhögskola i Oslo, Rytmiske Konservatoriet i Köpenhamn)
Publiceringsår 2017
Publicerad vid Högskolan för scen och musik
Språk en
Ämnesord musik, modal, tystnad, klang, improvisation, Konstnärlig forskning
Ämneskategorier Musik

Sammanfattning

Solokonserter i olika miljöer och med visuellt inspirerande förutsättningar. När jag är ensam på scenen och skall improvisera måste jag lita till andra impulser än från andra musiker; vad rummet ger mig i akustik och även visuellt, hur publiken svarar på det jag gör och hur musiken i sig ger mig inspiration till flow. Jag har under förberedelse och konsert undersökt hur jag kan hämta inspiration och kreativ gnista från några av de erfarenheter jag kommit fram till i min forskning.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?