Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Identification of basic t… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Identification of basic tastes in foods before and after training among 4-6 year old children - a pilot study

Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)
Författare Emma Magnusson
Mia Prim
Karin Wendin
Publicerad i Seventh European Conference on Sensory and Consumer Research 11 - 14 September 2016 | Dijon, France
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Språk en
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?