Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Tenebrio molitor – smakli… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tenebrio molitor – smaklig, hälsosam och hållbar

Artikel i övriga tidskrifter
Författare Mia Prim
Publicerad i SP Rapport
Volym 87
ISSN 0284-5172
Publiceringsår 2016
Publicerad vid Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Språk sv
Ämneskategorier Hushålls- och kostvetenskap
Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?