Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2012-09-11 15:12

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Hur mår den odlade fisken… - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hur mår den odlade fisken?

Artikel i övriga tidskrifter
Författare Albin Gräns
Henrik Sundh
Erik Sandblom
Publicerad i Havsutsikt
Nummer/häfte 1
Sidor 10-12
ISSN 1104-0513
Publiceringsår 2015
Publicerad vid Institutionen för biologi och miljövetenskap
Sidor 10-12
Språk sv
Länkar www.havet.nu/havsutsikt/?d=3459
Ämneskategorier Zoofysiologi, Fisk- och akvakulturforskning

Sammanfattning

Samtidigt som listan över utrotningshotade fiskarter blir allt längre äter vi mer fisk än någonsin. Det möjliggörs genom att ungefär hälften av fisken som vi äter idag kommer från odling. Hur fiskarna mår i odlingen vet vi dock inte mycket om. I ett stort forskningsprojekt hoppas vi nu få en inblick i den odlade fiskens vardag.

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2012-09-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?